1394 km plini de adrenalină alergați de echipa maib „activ la superlativ” la Maratonul Internațional Chișinău 2023

Participăm an de an, îmbrăcăm cu mândrie tricourile ”activ la superlativ”, alergăm cu îndrăzneală distanțele de 5, 10, 21 și 42 km și, final, ne bucurăm împreună de micile și marile victorii - fie că vorbim de primul maraton al Alexandrinei, cel mai bun timp pe traseu al lui Andrei sau de motivarea Olgăi de a participa împreună cu colegii.

Chișinău Big Hearts Marathon 2023 a adus pe traseu peste 100 de membri ai comunității maib de alergători, entuziasmați, antrenați și cu dorința de a savura fiecare kilometru, fiind cea mai mare comunitate bancară participantă la maraton.

Alexandrina Dobrovolschi, alergătoare maib activ la superlativ:
„Cu zâmbetul pe buze și plină de entuziasm am alergat la Maratonul Internațional Chișinău 2023. Chiar dacă am optat pentru cea mai mică distanță, 5 km, pentru mine, aceasta a fost cu adevărat o victorie. Fiecare kilometru parcurs a adus cu el un sentiment de realizare și determinare. Deja vreau să încep antrenamentele alături de superlativii maib pentru dublarea distanței la maratonul din anul viitor și poate chiar să ajung să alerg 21 sau 42 de kilometri.”

Andrei Urzîca, alergător maib activ la superlativ:
„Să alergi un maraton de 42 de kilometri este, indiscutabil, provocator. Este necesar să fii în sincron, să fii concentrat pe ceea ce faci și, cel mai mult,  să crezi în tine și să nu renunți. Multe gânduri de a abandona cursa m-au urmărit pe traseu, dar în momentul când vezi și auzi susținerea superlativilor, a colegilor și celor apropiați, prinzi energie, motivație și reușești.“

Olga Pascaru-Dosca, alergătoare maib activ la superlativ:
„Să alerg împreună cu colegii de la maib a fost o experiență faină și pe care aș mai repeta-o. Pentru mine, participarea la maraton era mereu o tentație care, fiind amânată de multe ori pentru “altă dată”, de fapt își aștepta momentul oportun. Chișinău Big Hearts Marathon 2023 a fost locul perfect pentru o nouă experiență. Încă retrăiesc emoțiile și adrenalina de la start, iar cea mai memorabilă clipă a fost să pășesc linia de finiș alături de superlativii maib.”

În acest an, și 40 de copii ai angajaților maib au participat la Big Heart Kids Marathon powered by Visa, alergând distanțe de 400, 800, 1200 și 2000 m.

La acest eveniment extraordinar dedicat sportului și comunității, echipa maib a demonstrat încă o dată că suntem "activ la superlativ" în tot ceea ce facem. Cu fiecare pas și cu fiecare zâmbet, am reprezentat nu doar o bancă, ci și un spirit de echipă puternic, care ne definește.

La maib credem că sportul nu înseamnă doar să fii activ, ci și să o faci la superlativ. Acesta este un mod de a-ți depăși limitele, de a te conecta cu alții. Suntem bucuroși că am putut să fim parte din Maratonul Internațional Chișinău 2023 și să promovăm un stil de viață activ și sănătos.

Despre maib
Maib promovează spiritul sportiv și valorile olimpice din Republica Moldova, contribuie la popularizarea sportului și a modului activ și sănătos de viață, sprijinind mai multe proiecte și activități din acest domeniu. Prin prisma comunităților interne formate din angajați ai băncii (de fotbal, tenis, volei, de alergători „maib activ la superlativ”), banca își propune să inspire societatea să adopte un mod sănătos de viață și activ la superlativ.

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok