Close
Depozite
Clasic Clasic+
Servicii pe piaţa de capital
Piaţa de capital
Tarife şi condiţii generale
Tarife şi condiţii generale
Servicii electronice
Internet-Banking SMS-notificări
M@IB Online Info COVID-19
Internet Banking MAIBank Mobile Extrase Electronice Transfer P2P Transfer T2C
Terminalele de autoservire MAIB – mai multe servicii, mai rapid şi mai comod 30.04.2021

Terminalele de autoservire MAIB – mai multe servicii, mai rapid şi mai comod

Căutăm în permanenţă să îmbunătăţim experienţa clienţilor noştri, în principal prin dezvoltarea soluţiilor digitale inovatoare. Iată de ce am adăugat noi funcţionalităţi în terminalele de autoservire ale Moldova Agroindbank, de care poţi beneficia oricând ai nevoie.
 


Terminalele de autoservire permit depunerea banilor în contul de card sau curent şi achitarea unui spectru vast de plăţi, inclusiv MPay, serviciile comunale, ratele lunare la credit etc. Ca să beneficiezi rapid de serviciile noastre, pe ecranul terminalelor au fost adăugate butoane separate pentru alimentarea contului şi achitarea ratelor la credit. Plăţile la terminale pot fi efectuate atât cu numerar, cât şi prin intermediul unui card VISA, Mastercard sau American Express, fără perceperea comisioanelor suplimentare.
 
Acum, pe lângă operaţiunile tradiţionale, la orice terminal de autoservire din ţară ai posibilitatea de a achita facturile emise de 220 de furnizori de servicii, structuraţi pe principiul amplasării teritoriale.
 
În cazul în care ai introdus în terminal o sumă mai mare decât cea din factură, poţi readresa restul pentru achitarea unui alt serviciu sau suplinirea contului curent/de card. În acelaşi timp, poţi solicita chitanţa cu codul de rest, pe care îl vei utiliza ulterior pentru plata serviciilor de telecomunicaţii, cum ar fi telefonia mobilă sau fixă, internet, televiziune. 
În acest fel, Moldova Agroindbank a devenit prima bancă din ţară care oferă o astfel de funcţionalitate la terminalele de autoservire.
 
Clienţii noştri vor fi plăcut surprinşi şi de viteza de deservire la terminale, care a crescut gratie îmbunătăţirii soluţiilor de software şi proceselor interne. 
 
Descoperă noile funcţionalităţi, disponibile la terminalele de autoservire şi convinge-te cât de comod e să le utilizezi. Iar pentru comoditatea ta, în fiecare sucursală vei fi întâmpinat de meter greeterii noştri, care te vor ajuta cu drag şi îţi vor explica cum să beneficiezi de serviciile prestate la terminal. 
 
Ai la dispoziţie 97 de terminale de autoservire aflate în sucursalele MAIB, la posturile vamale, în centrele comerciale şi hypermarketurile din capitală. 
 
Crezi că putem fi MAIBuni? Scrie-ne pe adresa de e-mail experienta.ta@maib.md despre experienţa ta la terminalele de autoservire.