Achiziţia soluţiei automatizate complexe de protejare a informaţiei şi sistemelor informatice împotriva accesului neautorizat, dezvăluirii, întreruperii, modificării sau distrugerii informaţiei.

Prin prezenta, BC „Moldova-Agroindbank” S.A. anunţă organizarea licitaţie privind achiziţia soluţiei automatizate complexe de protejare a informaţiei şi sistemelor informatice împotriva accesului neautorizat, dezvăluirii, întreruperii, modificării sau distrugerii informaţiei. Caietul de sarcini poate fi ridicat de la Grupul Achiziţii, tel. 022-444-078.

Cerinţele de calificare prevăd prezentarea următoarelor informaţii şi documente:

1. Cerinţe generale către companiile participante

1.1 Confirmarea înregistrării ofertantului la organele de stat – se prezintă:

  1. copia certificatului de înregistrare a întreprinderii;
  2. copia certificatului de înregistrare ca plătitor TVA (în cazul firmelor plătitoare de TVA);
  3. licenţa sau autorizaţia pentru activitatea permisă;
  4. extrasul recent din Registrul de stat al persoanelor juridice şi al întreprinzătorilor individuali.

1.2 Rapoartele financiare ale ofertantului pentru anul 2016 sau 2017 în cazul existenţei acestora (preferabil auditate).
1.3 Lista companiilor, în special a băncilor, la care ofertantul a prestat servicii similare. Prezentarea scrisorilor de recomandare din partea beneficiarilor de servicii similara – ar constitui un avantaj.
1.4 Informaţii privind beneficiarii efectivi ai companiei.

2. Cerinţe faţă de experienţa companiei şi membrilor echipei de proiect în domeniul protecţiei datelor cu caracter personal

2.1 Companiile participante trebuie să prezinte informaţii privind experienţa şi reputaţie bună în domeniu, să deţină un portofoliu de proiecte similare. Participantul la concurs va prezenta lista companiilor şi băncilor comerciale, la care a efectuat un proiect similar. Opţional, va prezenta recomandări din partea unor beneficiari de servicii similare
2.2 Participantul la concurs va prezenta informaţia privind componenţa nominală a membrilor echipei de proiect la care va anexa CV-le acestora şi copia certificatelor deţinute. Membrii echipei trebuie să cunoască limba română.
2.3 Membrii echipei de proiect trebuie să deţină experienţă de minim 3 ani în domeniul protecţiei a informaţiei.

Modul de întocmire a ofertelor:

  1. Oferta trebuie să fie întocmită în scris;
  2. Fiecare pagină a ofertei trebuie să fie semnată de ofertant;
  3. Oferta se prezintă într-un exemplar în plic sigilat şi ştampilat;
  4. Ofertantul este în drept să modifice sau să-şi retragă oferta. Orice modificare a ofertei urmează să fie întocmită şi prezentată în scris, semnată de persoana împuternicită a ofertantului şi prezentată Grupului Achiziţii în plic sigilat, prin poştă sau prin curier, până la expirarea termenului stabilit pentru prezentarea ofertelor. Retragerea ofertei se realizează printr-un aviz, pe care ofertantul trebuie să-l prezinte Grupului Achiziţii în scris, prin curier sau poştă, astfel, încât să se asigure recepţionarea avizului în cauză de către bancă până la expirarea termenului stabilit pentru prezentarea ofertelor.

Locul depunerii documentelor de calificare şi a ofertei:

  • mun. Chişinău, str. Miron Costin, nr. 9 , biroul 506;

Persoane de contact:

  • Maria Tabarcea, e-mail: maria.tabarcea @maib.md; tel. 022-303-523, 068 600 576;
  • Andrei Ţuşca, e-mail: andrei.tusca@maib.md; tel. 022-303-413, 069 982 229.

Data limită de depunere a documentelor de calificare şi a ofertei: 13 iulie 2018, inclusiv, orele 17:00.

Agentul economic poate prezenta o singură ofertă. În cadrul ofertei prezentate pot fi propuse mai multe variante de preţ, inclusiv servicii alternative la cele solicitate de bancă, cu condiţia ca acestea să corespundă Caietului de sarcini şi necesităţilor băncii. În cazul în care ofertele sunt prezentate de două sau mai multe persoane interdependente, banca poate să excludă ofertanţii în cauză de la participarea la achiziţie, fără examinarea ofertelor prezentate de acestea.

Avizul băncii nu constituie o obligaţiune a băncii de a efectua achiziţia şi banca este în drept să refuze efectuarea achiziţiei în orice moment, până la semnarea contractului cu ofertantul câştigător al achiziţiei.

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok