Close
Liber card - achitare în rate
Parteneri Promoţii Aplică acum
Deposits
Clasic Clasic+
Capital market services
Capital market services
M@IB Online Info COVID-19
Internet Banking eStatements
Transfer P2P Transfer T2C
Moldova Agroindbank te invită la Rockit Conference să descoperi creatorii digitali din Moldova, Ucraina şi România 07.05.2021

Moldova Agroindbank te invită la Rockit Conference să descoperi creatorii digitali din Moldova, Ucraina şi România

Unul dintre cele mai îndrăgite evenimente digitale din Moldova, Rockit Conference, revine în calendar pe 7 şi 8 mai curent. În acest an, Moldova Agroindbank este onorată să se alăture misiunii strategice Academia Rockit de a susţine inovaţia, produsele şi platformele digitale, precum şi creatorii regionali şi locali din acest segment.
 
În contextul pandemiei şi a restricţiilor privind organizarea manifestaţiilor, evenimentul se va desfăşura în format hibrid (online şi offline) şi va aduna peste 24 de speakeri din Moldova, România şi Ucraina, urmând ca aceştia să împartă din experienţa lor vastă în:
 
- antreprenoriat şi leadership;
- marketing, comunicare şi branding;
- reinventare, sănătate şi stare de bine;
- inovaţie, educaţie şi transformare digitală.
 
Printre speakerii ediţiei curente sunt:
 
Macar Severin, Regizor;
Pavel Raţă, CEO Find Your Harmony;
Irina Caliman, Co-fondatoare QUBO Communications;
Giorgi Shagidze, Preşedintele desemnat al Moldova Agroindbank;
Vadim Sokolowski, Director General DigitalEgo;
Vasile Braga, Director Executiv COR, Asociaţia Companiilor de Creaţie din Moldova;
Ana-Maria Hâncu, Co-iniţiatoare şi Board Member Let’s do it, Romania! şi Communication Manager INNA şi Antonia;
Alex Buretz, Caricaturist, Ilustrator, Grafic Designer;
Florin Cazac, Manager Programe Robotică la Tekwill Academy Kids;
Michelle Iliev, Fondatoare EduTolk;
Andrei Ileanu, Fondator Space Exploration Romania;
Natalia Bejan, Cofondatoare gyneco.md.
 
Mai multe detalii despre eveniment sunt disponibile aici.  
 
Rockit Conference este organizat de Academia Rockit, în parteneriat cu ArtCor, cu susţinerea MAIB şi Western NIS Enterprise Fund.
 
Despre Rockit Conference
 
Proiectul Rockit Conference a fost lansat în 2014 cu scopul de a susţine educaţia, inovaţia şi transformarea digitală. Evenimentul organizat anual urmăreşte oferirea unui suport inovatorilor digitali, formarea comunităţi noii generaţii de lideri şi identificarea soluţiilor digitale pentru diferite domenii ale vieţii cotidiene. În cei 7 ani de Rockit, la Conferinţă au participat peste 100 de speakeri din 27 de ţări. 
 
Despre Moldova Agroindbank
 
Moldova Agroindbank este banca comercială nr.1 în Republica Moldova, în topul clasamentelor performanţei bancare, cu peste 1/3 cotă de piaţă la indicatori, precum credite, depozite, active şi profit. MAIB este cel mai mare acceptant de carduri pe toate domeniile de business: POS terminale, ATM, comerţ electronic, terminale de autoservire. Banca oferă clienţilor săi cele mai variate şi inovative soluţii de acceptare a plăţilor prin intermediul cardurilor de plată. Prin reţeaua sa vastă, MAIB deserveşte aproximativ un milion de clienţi, persoane fizice, IMM-uri şi clienţi corporativi. În anul 2020 MAIB a fost desemnată „Cea mai bună bancă din Moldova” de renumitele şi prestigioasele publicaţii  „Finance Central Europe” şi „Global Finance”, de asemenea fiind şi deţinătoarea titlului „Best Digital Bank Moldova” 2020 şi 2021, conform clasamentului Global Banking and Finance Review.