Close
Новости
Новости
Депозиты
Clasic Clasic+
Услуги на рынке Ценных Бумаг
Рынок ценных бумаг
Тарифы и Общие условия
Тарифы и Общие условия
Электронные услуги
Internet-Banking СМС-Уведомления
M@IB Online Info COVID-19
Internet Banking MAIBank Mobile Электронные выписки Transfer P2P Перевод T2C

Schimb valutar la ATM

Schimb valutar la ATM” este serviciul de schimbare a unei sume de bani în numerar, din valută străină (USD sau EUR) în lei moldoveneşti la orice bancomat MAIB de tip Recycling. 
 
Instrucţiunea privind utilizarea serviciului „Schimb valutar la ATM”:
 
1. Selectează pe ecranul principal funcţionalul ”CARDLESS”.
2. Alege limba de comunicare. 
3. Selectează din meniul ecranului „Schimb valutar”.
4. Pe ecran apare mesajul privind responsabilitatea deplină pe care ţi-o asumi pentru corectitudinea informaţiilor şi a numerarului introdus. Tastează butonul ”Confirmă”, dacă vrei să continui operaţiunea.
5. Pe ecran apare mesajul cu condiţiile de utilizare a serviciului. Tastează butonul ”Confirmă”, dacă vrei să continui operaţiunea.
6. Selectează valuta străină (USD/EUR) pentru schimbul valutar.
15. Se va activa receptorul pentru depunerea bancnotelor, unde poţi introduce banii. Aşteaptă numărarea şi indicarea sumei depuse pe ecran.
16. Dacă depui o sumă suplimentară, selectează de pe ecran ”Adaugă bancnote”, iar dacă vrei să continui operaţiunea, tastează butonul ”Confirmă”.
17. Alege modul de utilizare a restului, selectând opţiunea ”Telefon mobil” sau ”Cod de rest”.
18. Introdu numărul de telefon, dacă ai selectat opţiunea ”Telefon mobil” şi tastează butonul ”Confirmare
19. Verifică datele introduse şi confirmă tranzacţia.
20. Pe ecran se afişează mesajul, prin care ţi se solicită să primeşti bonul intermediar, în care va fi indicat codul Cash by Code ce va fi utilizat, dacă nu ţi se elibera suma în MDL. Tastează butonul ”Continuare”. În baza acestui cod, în decurs de 72 de ore poţi retrage bani la orice bancomat de tip Recycling, unde este activat serviciul „Schimb valutar la ATM”.
21. Îţi este eliberată suma de bani în MDL şi bonul de plată.
 
Atenţie:  
 
Suma maximă acceptată este de 250 USD şi 200 EUR. 
Nu se acceptă bancnote de 1 USD.
Bancomatul nu eliberează bancnote mai mici de 20 MDL. Restul poate fi utilizat la alimentarea contului de telefon la bancomat sau la achitarea altor servicii disponibile pe canalul MAIBChatbot în telegram sau viber, utilizând codul de rest imprimat pe bon. Condiţiile de utilizare a MAIBChatbot sunt publicate pe site-ul băncii. 
Ai posibilitatea de a anula operaţiunea în orice moment, până la confirmarea finală a operaţiunii. În cazul anulării, se eliberează numerarul introdus anterior.