Close
Depozite
Clasic Clasic+
Servicii pe piaţa de capital
Piaţa de capital
Tarife şi condiţii generale
Tarife şi condiţii generale
Servicii electronice
Internet-Banking SMS-notificări
M@IB Online Info COVID-19
Internet Banking MAIBank Mobile Extrase Electronice Transfer P2P Transfer T2C
Servicii electronice

Servicii electronice

FILIALA VIRTUALĂ MOLDOVA AGROINDBANK
DISPONIBILĂ 24 DIN 24 ORE, 7 DIN 7 ZILE


Pentru că ştim cât de preţios este timpul, îţi oferim posibilitatea să beneficiezi de servicii la distanţă, ca să fii în legătură permanentă cu toate conturile tale, oricând şi de oriunde.M@IB Online este meniul unde poţi găsi soluţii bancare comode şi accesibile de pe orice dispozitiv conectat la Internet sau la bancomatul de lângă casa ta. Efectuează operaţiuni, vizualizează soldurile din cont, setează preferinţele pentru plăţile recurente, achită facturile pentru utilităţi, depune numerar în conturi bancare fără a vizita banca. Acum este mai simplu! Încearcă şi te vei convinge!

 
Acum banca ta este la un click distanţă


 
Internet Banking
Internet Banking te face independent şi mobil. Un calculator cu acces la Internet - este tot ce ai nevoie.

Detalii ›
  Transfer P2P
O soluţie inedită care îţi va permite să beneficiezi de un şir de servicii bancare direct de pe site-ul www.maib.md, utilizînd semnatura digitală (mobilă).

Detalii ›
         
Transfer T2C
Transfer2Card este un serviciu de deservire la distanţă, care îţi oferă posibilitatea de a primi remitentele de bani din străinătate, direct pe cardul tău bancar.

Detalii ›
  Mobile Banking
Accesează conturile şi serviciile bancare în orice moment, cu minimum de efort şi în deplină siguranţă, prin intermediul telefonului mobil conectat la internet.

Detalii ›
         
Extrase Electronice
Fii parte dintr-o lume ecologic-responsabilă şi optează pentru extrasele de cont în format electronic.

Detalii ›
  Cereri Electronice
O soluţie inedită care îţi va permite să beneficiezi de un şir de servicii bancare direct de pe site-ul www.maib.md, utilizînd semnatura digitală (mobilă).

Detalii ›
         
SMS Notificări
Fii parte dintr-o lume ecologic-responsabilă şi optează pentru extrasele de cont în format electronic.

Detalii ›
  SMS Banking
Acum poţi să-ţi gestionezi conturile bancare în deplină siguranţă prin intermediul telefonului tău mobil, chiar dacă nu ai acces la reţeaua Internet.

Detalii ›
         
Cardless
Serviciul CARDLESS oferă posibilitatea persoanelor fizice de a suplini cu numerar cardurile proprii sau ale persoanelor terţe emise de MAIB, fără utilizarea cardului bancar.

Detalii ›
      
Indiferent de serviciul ales, ai numeroase avantaje de care poţi profita !Accesibilitate

sucursala virtuală M@IB Online îţi garantează legătura permanentă cu Banca, 24 de ore din 24, 7 zile din 7.
Graţie noilor funcţionalităţi, îţi oferim acces simplu şi nelimitat la banii tăi, ai posibilitate să-ţi gestionezi conturile bancare prin intermediul a diverse dispozitive, pornind de la tradiţionalele computere şi finisînd cu cele mai noi gadgeturi: tablete sau smartphone.


Mobilitate
  • aveţi acces la serviciile bancare electronice de la orice dispozitiv conectat la internet;
Aplicaţiile noastre electronice sunt accesibile printr-o varietate de navigatoare web, indiferent de sistemul de operare instalat pe dispozitivul utilizat.

Comoditate

Prin intermediul noii platforme, poţi efectua plăţi în favoarea persoanelor terţe, fără a te adresa în prealabil la bancă. Toate detaliile despre beneficiar le poţi introduce chiar tu, direct în aplicaţie.

Securitate şi confidenţialitate
  • îţi garantăm confidenţialitatea datelor şi integritatea tranzacţiilor prin utilizarea celor mai avansate algoritme de criptare, prin generarea şi transmiterea parolelor unice pentru executarea fiecărei tranzacţii.
Fie că alegi Internet Banking, Mobile Banking sau SMS Banking, ţi-am pus la dispoziţie cîteva opţiuni de autentificare pentru un plus de siguranţă. Poţi alege între a primi parola de unică folosinţă prin mesaj SMS, prin e-mail sau poţi opta pentru ambele metode pentru mai multă confidenţialitate, iar în acest caz vei primi jumatate din parolă prin SMS şi cealaltă jumătate prin email.

Îţi recomandăm să-ţi personalizezi parola de acces la aplicaţie încă de la prima autentificare. Odată autentificat va trebui să confimi fiecare tranzacţie prin intermediul unei parole de unică folosinţă, parolă pe care pe care o poţi obţine prin fie SMS sau email. Parola unică este valabilă pentru o perioadă scurtă de timp (10 minute) şi poate fi folosită doar o singură dată. Astfel de fiecare dată cînd vei dori să efectuezi o operaţiune vei utiliza o parolă de confirmare nouă.

Siguranţă - vei fi notificat de fiecare dată prin SMS atunci cînd tranzacţiile vor fi efectuate,

Simplitate - Navigarea pe site este simpla si intuitivă: pentru a realiza operatiunile nu trebuie decit sa te lasi condus de meniuri.

Dacă ai nevoie de ajutor, nu ezita să contactezi Contact Center 1313​.