Close
Noutăţi
Noutăţi
Depozite
Clasic Clasic+
Servicii pe piaţa de capital
Piaţa de capital
Tarife şi condiţii generale
Tarife şi condiţii generale
Servicii electronice
Internet-Banking SMS-notificări
M@IB Online Info COVID-19
Internet Banking MAIBank Mobile Extrase Electronice Transfer P2P Transfer T2C
Călătorii privilegiate cu iTaxi şi reduceri de până la 15% la vinăriile din Moldova, oferite de Mastercard 08.07.2021

Călătorii privilegiate cu iTaxi şi reduceri de până la 15% la vinăriile din Moldova, oferite de Mastercard

Vizitează, până pe 31 decembrie a.c., faimoasele vinării din Moldova, obţinând 50% reducere pentru călătoria cu iTaxi la achitarea cu orice card Premium Mastercard de la Moldova Agroindbank. În plus, te bucuri de diferite cadouri şi reduceri de până la 15% la plata produselor şi serviciilor la vinării cu un card Premium Mastercard.
 

Pentru a benefecia de ofertă este necesar:
 
să deţii un card Premium Mastercard de la MAIB (Mastercard World Elite, Mastercard Platinum, Mastercard GAMA); 
să ai instalată în smartphone aplicaţia mobilă iTaxi sau să o instalezi în perioada promoţiei. Aplicaţia poate fi descărcată din App Store sau Google Play;
să adaugi cardul Premium Mastercard în aplicaţia iTaxi ca metodă de plată;
să comanzi o călătorie cu maşina de orice clasă spre / de la o vinărie din ţară care participă la promoţie* şi să alegi metoda de plată cu cardul Premium Mastercard de la MAIB. 
 
Costul călătoriei este calculat automat cu o reducere de 50%. Oferta este valabilă pe teritoriul mun. Chişinău şi or. Ialoveni, iar deţinătorul cardului Premium Mastercard poate beneficia de 2 călătorii gratuite pe zi, pe întreaga perioadă a promoţiei.
 
Pentru mai multe detalii, accesează Regulamentul oficial al campaniei sau paginile web mastercard.md şi itaxi.md.
 
*Vinăriile participante la promoţie: 
 
“Castel Mimi” - or. Anenii Noi, s. Bulboaca, str. Dacia 1
Reducere de 10% la achitarea cu cardul Mastercard World Elite şi de 7% la achitarea cu cardul Mastercard Platinum şi Mastercard GAMA la toate serviciile oferite la Castelul Mimi.
”Asconi” - or. Ialoveni, s. Puhoi, str. Ştefan cel Mare 1
10% reducere la achitarea cu orice card Mastercard Premium (Platinum, World Elite sau GAMA) pentru servicii la alegere: restaurant, hotel, zona VIP a piscinei sau la degustarea de 3 vinuri primiţi majorare gratuită a categoriei până la 5 vinuri.
”Vinăria Poiana” - or Ialoveni, s. Ulmu
Cadou la alegere la achitarea cu orice card Mastercard Premium (Platinum, World Elite sau GAMA): sticlă de vin, excursie, desert sau un fel de mâncare servit personal de bucătarul-şef.
”Vinăria ATU” - or. Chişinău, bld. Dacia 58
Reducere de 10% la pachetele de degustare şi o sticlă de vin – cadou la achitarea cu orice card Mastercard Premium (Platinum, World Elite sau GAMA).
”Chateau Vartely” - or. Orhei, str. Eliberării 170/B
Reducere de 15% la achitarea cu cardul Mastercard World Elite şi 12% la achitarea cu cardul Mastercard Platinum şi Mastercard GAMA pentru serviciile hoteliere, restaurant, magazin de vinuri, degustări excursii. 
”Mileştii-Mici” - or. Ialoveni, comuna Mileştii Mici
Reducere de 12% la achitarea cu cardul Mastercard World Elite şi  10% la achitarea cu cardul Mastercard Platinum şi Mastercard GAMA pentru excursiile “Tezaur”, Boieresc” şi “ Haiducesc”.