Close
Depozite
Clasic Clasic+
Servicii pe piaţa de capital
Piaţa de capital
Tarife şi condiţii generale
Tarife şi condiţii generale
Servicii electronice
Internet-Banking SMS-notificări
M@IB Online Info COVID-19
Internet Banking MAIBank Mobile Extrase Electronice Transfer P2P Transfer T2C
Primii paşi spre Nivelul Următor: Strategia MAIB centrată pe client 09.06.2021

Primii paşi spre Nivelul Următor: Strategia MAIB centrată pe client

Suntem bucuroşi să anunţăm clienţii, acţionarii şi publicul larg că, după analiza, munca în echipă şi mentoratul consultanţilor internaţionali, strategia actualizată a MAIB pentru 2021-2024 a fost aprobată de Consiliul Băncii şi prezentată middle-managementului într-un eveniment de tip închis. Strategia actualizată va asigura succesul iniţiativelor viitoare şi continuitatea acestora la cele mai înalte standarde. 

Noua misiune a MAIB este: Să creăm un nou standard al experienţei clienţilor pentru a le face viaţa mai simplă, mai bună şi mai mobilă.

Noua viziune a MAIB este: Să fim la un click distanţă de fiecare client, orice ar face şi oriunde s-ar afla.

Strategia pune clientul în centrul atenţiei - toate eforturile şi schimbările vor fi direcţionate pentru a oferi servicii şi produse mai bune fiecărui client care va alege Moldova Agroindbank ca partener financiar pentru nevoile sale. Prin urmare, Banca implementează o serie de iniţiative strategice care vor adăuga valoare obiectivelor noastre principale.

Iniţiativele pot fi grupate în următoarele patru domenii:
 
- Trecerea la un nou model bancar în care clientul este în centrul tuturor deciziilor noastre;
- Dezvoltarea produselor şi serviciilor bancare digitale;
- Explorarea oportunităţilor de listare a acţiunilor la o bursă internaţională de valori (în funcţie de aprobarea acţionarilor);
- Extinderea în regiune cu produse şi servicii bancare digitale.
 
În centrul tuturor acţiunilor şi iniţiativelor noastre strategice vor fi noile valori ale MAIB:

Vom fi mereu ORIENTAŢI CĂTRE CLIENŢI. 
TRANSPARENŢI - deschişi, expliciţi, clari. 
PROFESIONIŞTI - competenţi, cunoscători, informaţi.
DEMNI DE ÎNCREDERE - direcţi, oneşti, sinceri, integri.
INOVATORI - proactivi, creativi, cu gândire inovatoare.
AGILI - flexibili, adaptabili, bine pregătiţi.
CU SPIRIT DE ECHIPĂ - uniţi, cooperanţi, comunicativi.

„Sunt foarte încântat de participarea înaltă, de energia şi entuziasmul echipei noastre în procesul de pregătire a strategiei. Scopul nostru este să continuăm creşterea durabilă, aflându-ne înaintea aşteptărilor clienţilor noştri, şi să implementăm noi standarde înalte în domeniul bancar în Moldova.

Am toată încrederea că implementarea noii strategii va debloca întregul potenţial al MAIB şi, împreună cu echipa, vom atinge o nouă etapă, generând rentabilităţi pe termen lung pentru acţionarii noştri”, a comentat Giorgi Shagidze, Preşedintele MAIB.

Împreună la Nivelul Următor!

Despre MAIB
MAIB este cea mai mare bancă din Moldova, cu o cotă de piaţă de circa 30% la active şi circa 35% din soldul creditelor. Banca deserveşte peste 20% din populaţia ţării şi este unul dintre cei mai mari angajatori din republică. Din anul 2018 cel mai mare acţionar al băncii a devenit HEIM Partners Limited, o companie înregistrată în Marea Britanie, reprezentând consorţiul internaţional de investitori format din Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare, Invalda INVL, un grup lider în gestionarea activelor în ţările baltice, şi Horizon Capital, un fond de investiţii privat axat pe pieţele emergente din Europa.