Close
Depozite
Clasic Clasic+
Servicii pe piaţa de capital
Piaţa de capital
Servicii electronice
Internet-Banking SMS-notificări
M@IB Online Info COVID-19
Internet Banking MAIBank Mobile Extrase Electronice Transfer P2P Transfer T2C
A început săptămâna marilor reduceri la MAIB 23.11.2020

A început săptămâna marilor reduceri la MAIB

Pentru că suntem cu gândul la tine, îţi oferim într-o singură săptămână reducerile unui an. Realizează-ţi visurile la cele mai mici preţuri, cu cele mai mari beneficii. 

Oferta Marilor Reduceri: 

LOT 1: 50 de Credite Imobiliare – cu reducere de dobândă
Nu mai cheltui pe chirie, ia-ţi casa ta!
Beneficiezi de o dobândă specială de 6%, DAE la doar 7.80%. Pentru un credit în valoare de 400 000 MDL, cu un termen de 240 de luni, vei economisi până la 91 200 MDL.

LOT 2: 50 de credite Refinance 
MAIB te refinanţează generos.
Profită acum de cele mai tari beneficii: rata dobânzii de 3%, taxa de administrare lunară de la 0.35% şi DAE de la 10.60%. Pentru un credit de 100 000 MDL, cu un termen de 60 de luni, vei economisi până la 12 600 MDL.
Refinanţează acum creditele luate în grabă.

LOT 3: 10 carduri Mastercard Platinum
Un card gratuit pentru beneficii platinum.
Taxa lunară de deservire = 0 MDL, pe termen de un an, iar beneficiile Platinum pentru călătorii cu gust reprezintă cardul Priority Pass, Serviciile Concierge, Asigurarea tuturor călătoriilor pentru tine şi familia ta, vizitele gratuite nelimitate în sălile: Lounge Key şi Lounge Mastercard. 
Banii prind valoare cu Mastercard Platinum.

LOT 4: 290 de carduri GAMA Premium 
Fii primul care va descoperi noul card Gama Premium, cu acces la linia de credit, Cashback garantat de către bancă şi Cashback oferit de către parteneri la fiecare achiziţie şi servicii premiale. 
Taxa lunară de deservire = 0 MDL, сashback de „bun venit” în valoare de 300 MDL la deschiderea cardului, beneficii Platinum pentru călătorii: vizite gratuite şi nelimitate în sălile Lounge Key şi Mastercard Lounge. 
Un card universal care te va încânta. 

Grăbeşte-te! Stocul de Black Week este limitat.
Depunde cererea doar online pentru a profita de cele mai bune oferte. Te vom contacta pentru a-ţi oferi suport în obţinerea celor mai tari beneficii.