Close
Noutăţi
Noutăţi
Depozite
Clasic Clasic+
Servicii pe piaţa de capital
Piaţa de capital
Tarife şi condiţii generale
Tarife şi condiţii generale
Servicii electronice
Internet-Banking SMS-notificări
M@IB Online Info COVID-19
Internet Banking MAIBank Mobile Extrase Electronice Transfer P2P Transfer T2C

Garanţii bancare

Garanţie bancară: obligaţiune conform căreia banca poartă răspunderea pentru neîndeplinirea de către clientul băncii a obligaţiunilor financiare faţă de persoana tertă.

Beneficiar: Persoană juridică care este înregistrată în conformitate cu legislaţia Republicii Moldova şi satisface cerinţele băncii privind creditarea.

Scopul: Oferirea persoanei terţe a garanţiei acceptabile de îndeplinire la timp a obligaţiunii de către Beneficiar, de exemplu: pentru furnizarea mărfurilor, prestarea serviciilor, realizarea lucrărilor, precum şi amînarea plăţii TVA şi taxelor vamale, sau garantarea indeplinirii obligaţiunilor în cazul participării la tender etc.

Suma: în dependenţă de condiţiile contractelor de achizitionare a mărfurilor.

Termenul, suma şi condiţiile oferirii a garanţiei: Se determină reieşind din cerinţele persoanei terţe - beneficiarul garanţiei (conform contractului sau altui document ce reglementeaza plata), standardelor băncii şi condiţiilor contractului privind oferirea garanţiei bancare.

Valuta: Lei moldoveneşti şi valuta straină.

Cerinţe faţă de beneficiar: Să prezinte confirmare care va satisface banca privind posibilitatea efectuării plăţii din contul mijloacelor proprii.

Verificarea veridicităţii garanţiei bancare

Daca eşti beneficiarul unei garanţii emise de către Moldova Agroindbank, poţi verifica veridicitatea garanţiei bancare accesând butonul de mai jos.

Pentru a identifica garanţia va fi necesar să introduci în câmpurile de mai jos: numărul garanţiei bancare (numărul de referinţă indicat în scrisoarea de garanţie emisă de către bancă) şi suma garanţiei bancare din scrisoarea de garanţie.

 
Verificare garanţii


Completează cererea pentru a primi oferta


Sunt de acord cu utilizarea datelor personale pentru examinarea cererii de credit
Vom reveni cu un apel telefonic pentru a discuta oportunităţile de finanţare