Close
Noutăţi
Noutăţi
Depozite
Clasic Clasic+
Servicii pe piaţa de capital
Piaţa de capital
Tarife şi condiţii generale
Tarife şi condiţii generale
Servicii electronice
Internet-Banking SMS-notificări
M@IB Online Info COVID-19
Internet Banking MAIBank Mobile Extrase Electronice Transfer P2P Transfer T2C

Garanţii bancare

Garanţie bancară: Obligaţiune, conform căreia banca poartă răspunderea pentru neîndeplinirea de către clientul acesteia a obligaţiunilor financiare faţă de persoana terţă.
Beneficiar: Persoana juridică care este înregistrată în conformitate cu legislaţia Republicii Moldova şi satisface cerinţele băncii privind creditarea.
Scopul: Oferirea de către persoana terţă a garanţiei acceptabile de îndeplinire la timp a obligaţiunii de către Beneficiar. De exemplu: pentru furnizarea mărfurilor, prestarea serviciilor, realizarea lucrărilor, precum şi amânarea plaţii TVA şi a taxelor vamale, sau garantarea îndeplinirii obligaţiunilor în cazul participării la tender, etc.
Suma: Se stabileşte în dependenţă de condiţiile contractelor de achiziţionare a mărfurilor.
Termenul, suma şi conditiile de oferire a garanţiei: Se determină reieşind din cerinţele persoanei terţe - beneficiarul garanţiei (conform contractului sau altui document ce reglementează plata), standardelor băncii şi condiţiilor contractului privind oferirea garanţiei bancare.
Valuta: Lei moldoveneşti (MDL) şi valută străina (USD, EUR).
Cerinţe faţă de beneficiar: Să prezinte confirmare care va satisface banca privind posibilitatea efectuării plăţii din contul mijloacelor proprii.
 
Verificarea veridicităţii garanţiei bancare
 
Daca eşti beneficiarul unei garanţii emise de către Moldova Agroindbank, poţi verifica veridicitatea garanţiei bancare accesând butonul de mai jos.
 
Pentru a identifica garanţia va fi necesar să introduci în câmpurile de mai jos: numărul garanţiei bancare (numărul de referinţă indicat în scrisoarea de garanţie emisă de către bancă) şi suma garanţiei bancare din scrisoarea de garanţie.
 

Verificare garanţii


Completează cererea pentru a primi oferta


Sunt de acord cu utilizarea datelor personale pentru examinarea cererii de credit
Vom reveni cu un apel telefonic pentru a discuta oportunităţile de finanţare