Close
Depozite
Clasic Clasic+
Servicii pe piaţa de capital
Piaţa de capital
Tarife şi condiţii generale
Tarife şi condiţii generale
Servicii electronice
Internet-Banking SMS-notificări
M@IB Online Info COVID-19
Internet Banking MAIBank Mobile Extrase Electronice Transfer P2P Transfer T2C
24.09.2015

Filiala MAIB din Criuleni şi clienţii săi au sărbătorit Hramul oraşului

Pe 19 septembrie 2015 a fost sărbătorit Hramul oraşului Criuleni. Conform unei tradiţii multianuale, BC „Moldova Agroindbank” SA şi-a adus aportul financiar la buna desfăşurare a acestei sărbători frumoase. 

Ţinînd cont de faptul că localitatea, pentru prima dată, este amintită ca punct de hotar la 23 septembrie aul 1607, fiind cumpărată de Nicoară Donici cu 100 zloţi tătăreşti, putem deduce că oraşul Criuleni a atins vîrsta de 408 ani. Geografic, oraşul Criuleni este aşezat într-o regiune de coline şi şes, pe malul drept al rîului Nistru, la distanţă de 45 km nord-est de la capitală. Populaţia oraşului Criuleni este de circa 10.000 locuitori, împreună cu cele două sate din componenţa primăriei. Din anul 1998 oraşul Criuleni este înfrăţit cu oraşul Orăştie din România.

Filiala Criuleni a BC „Moldova Agroindbank” SA, condusă din anul 1999 de Directorul Ina Primov,  face parte din istoria contemporană a  oraşului. Fiind reorganizată din secţia raională a „Agroprombank” a URSS şi amplasată în prezent în centrul istotric al oraşului, Filiala MAIB din Criuleni este astăzi cea mai importantă reprezentanţă bancară din raion. Aceasta deserveşte 5248 de clienţi, inclusiv 5041 persoane fizice, ceea ce constituie un număr maxim de clienţi printre toate filialele care activează în acest raion.

„Pentru noi toţi clienţii sînt importanţi, muncim pentru bunăstarea tuturor. Aş putea totuşi să menţionez cîţiva cei mai vechi şi fideli parteneri ai filialei, care reprezintă scetorul tradiţional pentru raionul nostru - cel agroindustrial, şi anume: SRL „Cotoman”, SRL „Tridenal”, SRL „Cimcazac”, SRL „Mais”, SRL „Alvens-Agro”, SA „Crio”, ÎI „Cazacu”, SRL „Tehagroservica”, SRL „Plamadeala-Agro”, a remarcat directorul Filialei Criuleni, Ina Primov. 

Mulţi dintre clienţii băncii, împreună cu familiile lor, au venit pe 19 septembrie să-şi omagieze oraşul, insistînd să felicite şi angajaţii din cadrul Filialei MAIB. Standul băncii la sărbătoarea oraşului a fost vizitat de sute de oaspeţi, aceştia fiind serviţi cu dulciuri şi bucurîndu-se de urările frumoase din partea  echipei filialei.   
 
Pentru BC „Moldova Agroindbank” SA este o tradiţie să fie alături de clienţii săi - şi de sărbători, şi la muncă, aduncîndu-le bucurii şi prosperitate!