Close
Depozite
Clasic Clasic+
Servicii pe piaţa de capital
Piaţa de capital
Tarife şi condiţii generale
Tarife şi condiţii generale
Servicii electronice
Internet-Banking SMS-notificări
M@IB Online Info COVID-19
Internet Banking MAIBank Mobile Extrase Electronice Transfer P2P Transfer T2C
START OLYMPIC FEST 2015! 21.05.2015

START OLYMPIC FEST 2015!

START OLYMPIC FEST 2015!


Ore numărate rămîn pînă la startul celui mai sportiv eveniment organizat de către Comitetul Naţional Olimpic şi Sportiv cu susţinerea BC „Moldova Agroindbank” SA. Sîmbătă, 23 mai, în Piaţa Marii Adunări Naţionale, va demara o amplă manifestare cu participarea pasionaţilor sportului şi a modului sănătos de viaţa de toate vîrstele, OLYMPIC FEST 2015.

Cursa de alergări va fi anticipată de numeroase activităţi în zonele sportive, organizate de către Federaţiile naţionale. Programul ediţiei a XXIV-a a manifestării a fost complectat cu o ştafetă de alergări cu participarea cronicarilor sportivi de la posturile TV, un concurs al mamelor cu cărucioare pentru micuți, campionatul bebelușilor care merg de-a bușilea. Fiecare participant la cursă va primi un tricou, o sticlă de apă și un număr, care-i va permite să concureze pe traseu și să participe la tombola olimpică.Înregistrarea participanţilor va începe la 09.00, startul cursei de alergări la 11.30, după care se va desfăşura ceremonia de premiere şi tombola, la care poţi câştiga telefon IPhone 6, 2 biciclete GIANT şi alte premii.

„Republica Moldova este una din cele patru ţări ale Europei, remarcate pe plan continental prin organizarea unor manifestări de acest fel”, a remarcat în cadrul unei conferinţe de presă preşedintele CNOS Nicolae Juravschi.

„Prin susţinerea şi participarea la acest eveniment, demonstrăm că în persoana Moldova Agroindbank societatea va găsi mereu nu doar o bancă sigură, de încredere, ci şi un susţinător al cauzelor sociale”, a remarcat Svetlana Rudenco, manager Relaţii Publice BC „Moldova Agroindbank” SA.

Programul OLYMPIC FEST 2015 şi Harta Evenimentului
: http://www.olympic.md/index.php?option=com_k2&view=item&id=441:olympic-fest-revine-%C3%AEn-for%C8%9B%C4%83&Itemid=552

Imagini de la conferinţa de presă, organizată de CNOS, 20.05.2015: