Close
Depozite
Clasic Clasic+
Servicii pe piaţa de capital
Piaţa de capital
Tarife şi condiţii generale
Tarife şi condiţii generale
Servicii electronice
Internet-Banking SMS-notificări
M@IB Online Info COVID-19
Internet Banking MAIBank Mobile Extrase Electronice Transfer P2P Transfer T2C
Balul de caritate “Hospice Angelus” 21.05.2015

Balul de caritate “Hospice Angelus”


Balul de caritate “Hospice Angelus” a acumulat o sumă record pentru pacienţii HospiceÎn cadrul celei de-a 6-a ediţii a Balului de Caritate “Hospice Angelus” s-a reuşit acumularea unei sume record de bani, care vor fi direcţionaţi spre durabilitatea serviciilor gratuite de îngrijire paliativă în Republica Moldova.

Anual, evenimentul se desfăşoară cu suportul financiar al BC “Moldova Agroindbank” SA şi adună mii de euro pentru pacienţii Hospice, iar în anul curent, în urma licitaţiilor de la Bal, dar şi biletelor de intrare şi donaţiilor directe s-a reuşit acumularea a 30.000 de euro.

Ediţia Balului de Caritate din 2015 s-a evidenţiat printr-o prezenţă mare și generozitarea celor peste 200 de persoane. La eveniment au participat reprezentanți ai Casei Regale a României, demnitari și oameni de afaceri.

MAIB nu doar a ajutat să mobilizeze sponsorii şi participanţii pentru donaţii de bani, ci şi a participat la licitaţie, banii incasaţi de pe urma procurării lotului de asemenea fiind canalizaţi spre susţinerea serviciilor paliative.

Notă: La evidența Fundaţiei Filantropice Medico-Sociale “Angelus Moldova” se află peste 1.600 de pacienți cu stome. Anul trecut, inclusiv graţie acumulărilor de pe urma Balului de Caritate, Centrul de Îngrijire paliativă a ajutat 2330 de pacienţi care trăiesc cu boli incurabile. Unul din serviciile pe care le prestează fundația este asigurarea cu pungi speciale a bolnavilor cu stomă. Serviciile Hospice Angelus Moldova sînt oferite în mod gratuit în condiţiile asistenței medicale ambulatorii, la telefon, sau la domiciliu.

În imagine: Preşedintele Onorific Hospice Angelus, Prinţesa Marina Sturdza: