Close
Depozite
Clasic Clasic+
Servicii pe piaţa de capital
Piaţa de capital
Tarife şi condiţii generale
Tarife şi condiţii generale
Servicii electronice
Internet-Banking SMS-notificări
M@IB Online Info COVID-19
Internet Banking MAIBank Mobile Extrase Electronice Transfer P2P Transfer T2C
Ofertă specială pentru beneficiarii de Credit. Credite pentru afacerea ta, la doar 10% anual 01.03.2016

Ofertă specială pentru beneficiarii de Credit. Credite pentru afacerea ta, la doar 10% anual

De 25 de ani, MAIB susţine toţi agenţii economici din Republica Moldova, venind cu cele mai sigure şi eficiente soluţii pentru dezvoltarea afacerilor. În acest sens, Moldova Agroindbank lansează o ofertă promoţională la creditele destinate persoanelor juridice şi fizice care desfăşoară activitatea de antreprenoriat – “Credite pentru afacerea ta, la doar 10% anual”.

În perioada 1 martie – 10 iunie 2016, persoanele juridice şi fizice care desfăşoară activitatea de antreprenoriat (Gospodărie Ţărănească, Întreprindere Individuală) pot beneficia de credite în sumă de pînă la 10 mln. MDL, cu rata dobînzii – 10 % anual. Dobînda promoţională este valabilă pe o perioadă de 100 zile calendaristice.

Beneficiarii eligibili pot utiliza resursele împrumutate pentru diverse necesităţi ale afacerii sale în scopuri investiţionale, dar şi pentru finaţarea cheltuielilor curente.
Detalii găsiţi în Programul Campaniei Promoţionale Credite pentru afacerea ta, la doar 10% anual.

Pentru a beneficia de consiliere, adresaţi-vă la oricare filială Moldova Agroindbank sau apelaţi serviciul Call Center la tel: 022 268 999.