Close
Liber card - achitare în rate
Parteneri Promoţii Aplică acum
Deposits
Clasic Clasic+
Capital market services
Capital market services
M@IB Online Info COVID-19
Internet Banking eStatements
Transfer P2P Transfer T2C
E-services

E-services

Internet Banking

vă oferă comoditate şi eficienţă în gestionarea conturilor bancare,  efectuarea plăţilor şi a operaţiunilor de schimb valutar, gestionarea transferurilor în cadrul proiectelor salariale şi multe altele.
Important! Aveţi posibilitatea de a accesa unele funcţionalităţi Internet Banking direct din interfaţa sistemului de evidenţă contabilă al clientului – Easi Baking

 
AFLĂ DETALII
 

MAIBusiness

asigură accesul în timp real şi în deplină siguranţă la conturile companiei, oferindu-vă următoarele funcţionalităţi: vizualizarea soldurilor  şi trazacţiilor pe conturi, recepţionarea notificărilor despre tranzacţii, autorizarea tranzaţiilor ş. a.   
AFLĂ DETALII
 

MAIBusinessbot

oferă prin intermediul aplicaţiei Telegram informaţii despre starea contului, tranzacţii efectuate, ratele de schimb a bancii si a BNM, primirea notificărilor despre tranzacţiile la conturile de carduri ale companiei etc.

AFLĂ DETALII
 

Extrasele Electronice

sunt o modalitate comodă şi rapidă de a vizualiza online soldurile conturilor bancare, genera extrasele de cont în format electronic şi solicita furnizarea la adresa de e-mail a Extraselor de cont semnate electronic, în format securizat.
Important! Extrasele electronice emise de MAIB sunt certificate cu semnătură electronică care îi confirmă autenticitatea şi puterea juridică.

AFLĂ DETALII

SMS-Notificări 

obţinerea la telefonul mobil a notificărilor privind operaţiunile efectuate cu cardul (achitări la comercianţi, retragere de numerar la bancomate, încercări de accesare eronată a contului de card)  astfel asigurându-se controlul imediat asupra tranzacţiilor efectuate şi a securităţii mijloacelor băneşti în conturile bancare.

AFLĂ DETALII