Close
Liber card - achitare în rate
Parteneri Promoţii Aplică acum
Deposits
Clasic Clasic+
Capital market services
Capital market services
M@IB Online Info COVID-19
Internet Banking eStatements
Transfer P2P Transfer T2C
Profită de oferta de sărbători – credite în condiţii preferenţiale 19.04.2021

Profită de oferta de sărbători – credite în condiţii preferenţiale

Acum e mai simplu să-ţi îndeplineşti visurile. Creează-ţi o viaţă după placul tău cu credite şi mai confortabile. De sărbători, Moldova Agroindbank vine cu o ofertă de zile mari şi îţi propune creditul Espresso sau creditul Cappuccino. 
 
Pentru că te înţelegem, în perioada 19 aprilie - 31 mai, îţi oferim până la 200 de mii de lei pe o perioadă de până la 5 ani, cu o reducere la dobânda anuală efectivă (DAE) şi, respectiv, la ratele lunare. Accesează pagina www.creditemaibune.md, selectează suma necesară şi perioada de rambursare, iar calculatorul îţi va arăta imediat rata lunară pe care o vei achita.
 
Indiferent dacă primeşti salariul pe un card MAIB sau pe un card emis de altă bancă, e mai uşor ca oricând să obţii un credit de consum:

•       Doar cu buletinul de identitate
•       Fără gaj şi fără să justifici utilizarea sumei împrumutate
•       Primeşti imediat cardul cu suma creditului.

Află cum poţi achita doar 660 lei pentru un credit de 30 de mii de lei pentru o perioadă de 5 ani pe www.creditemaibune.md sau vino la MAIB. 
Ca să reduci timpul petrecut la bancă, te rugăm să îţi programezi online vizita prin intermediul aplicaţiei Earlyone, pe care o poţi descărca din Play Store sau Apple Store.
 
Pentru mai multe detalii despre programare vezi linkul

Fă mai bine cu credite mai bune.