Close
Liber card - achitare în rate
Parteneri Promoţii Aplică acum
Deposits
Clasic Clasic+
Capital market services
Capital market services
M@IB Online Info COVID-19
Internet Banking eStatements
Transfer P2P Transfer T2C
Useful information

Useful information

Cum si unde puteti cere un card bancar MoldovaAgroindbank?

Va puteti adresa la orice filiala sau reprezentanta Moldova Agroindbank, unde veti face cunostiinta cu:

✓ Regulile de utilizare a cardului
✓ Tarifele si comisioanele percepute pentru operatiunile cu card
✓ Veti completa cerere de emitere card, avand in posesie un act de identitate.

Dupa ce completati cererea de emitere card si achitati tarifele si comisioanele stabilite (dupa caz), dupa o perioada stabilita de procesare a cererii, deveniti un detinator al cardului Moldova-Agroindbank. 

Cum si unde puteti completa contul de card ?

Puteti completa contul de card in orice filiala sau reprezentanta Moldova Agroindbank care afiseaza la intrare, la casa sau in alte locuri marcile cardului.

Contul de card poate fi completat de asemenea printr-un simplu transfer in lei sau valuta, executat din ordinul persoanei juridice si/sau fizice aflate in Republica Moldova sau peste hotare, Moldova Agroindbank executand, daca este necesar, convertarea banilor primiti in valuta contului de card.

Ofera oare MoldovaAgroindbank o dobanda la sumele de bani depuse pe contul de card?

Pe langa faptul ca sumele de bani depuse pe contul de card pot fi retrase oricand, aceste sume de bani Va pot aduce si venituri suplimentare. Dobanzile si modul lor de calcul asupra soldului contului de card sunt afisate sau pot fi aflate la orice filiala sau reprezentanta Moldova-Agroindbank.

In care unitati comerciale si/sau prestari servicii puteti achita marfurile si/sau serviciile?

Detinatorul de card Moldova Agroindbank poate achita marfurile/serviciile in acele unitati comerciale/prestari servicii (inclusiv filiale, reprezentante bancare) care afiseaza la intrare, la casa sau in alte locuri vizibile marca cardului.

Cum si unde puteti retrage bani numerar de pe contul Dvs de card?

Daca aveti nevoie de bani, puteti intra in filialele sau reprezentantele Moldova Agroindbank sau a altor banci din Republica Moldovasi de peste hotare (care au afisate marca cardului).

De asemenea, puteti retrage numerar din contul Dvs de card 24 de ore din 24 la automatele bancare Moldova Agroindbank si a altor banci din Republica Moldova, si de peste hotare (care au afisate marca cardului detinatorului).

Moldova Agroindbank sugereaza tuturor detinatorilor de carduri ale bancii sa retraga bani in numerar pe teritoriul Republicii Moldovala filialele si bancomatele Moldova Agroindbank intru evitarea comisioanelor suplimentare, aferente operatiunilor de retragere a banilor numerar la filialele si bancomatele altor banci.

Daca ati pierdut cardul

In caz de pierdere sau furt al cardului Dvs trebuie sa comunicati urgent bancii emitente despre acest fapt. Doar in acest caz banca va proteja mijloacele banesti din contul Dvs de card de la acces nesanctionat. 

Informarea bancii despre pierderea/furtul cardului o puteti face la numarul de telefon (+373 22) 45-06-03, indicat pe versoul cardului si in Regulile de utilizare a cardului. Telefonati din republica sau de peste hotare, comunicati datele cerute si urmati instructiunile operatorului bancii.