Close
Servicii pe piaţa de capital
Piaţa de capital
Depozite
Clasic Clasic+
Servicii pe piaţa de capital
Piaţa de capital
M@IB Online
InternetBanking MobileBanking ExtraseElectronice CereriElectronice TerminaleMultifuncţionale
Carduri

Carduri

Cardul tău este mijlocul practic care te ajută să-ţi efectuezi cheltuielile zilnice: retragere de numerar de la orice ATM sau plată cumpărăturilor la comercianţi. Iţi rămîne să-l alegi pe cel care iţi corespunde cel mai bine sau să combini avantajele mai multor carduri pentru a obţine maximum de satisfacţii. 

Călătoreşti des în străinătate, vrei să dispui de o rezervă de bani pe care să o poţi utiliza la nevoie sau iţi doreşti pur şi simplu un instrument de plată care să iţi faciliteze derularea operaţiunilor cotidiene... Utilizează cardurile Moldova Agroindbank !

 Achitarea cumpărăturilor şi serviciilor prin intermediul cardului bancar reprezintă un avantaj pentru posesorii de carduri. Însă deseori se mai întîmplă că, avînd card bancar şi mijloace suficiente pe cont, posesorul nu poate utiliza cardul pentru achitarea fără numerar a cumpărăturilor, serviciilor sau pentru a plăti contul la restaurant. Asemenea situaţii apar, de exemplu, atunci cînd compania respectivă (magazinul, restaurantul, altă unitate comercială) nu acceptă plăţi prin card sau are mereu “probleme tehnice” cu Pos-terminalul.

Dacă aţi avut o astfel de experienţă, comunicaţi-ne despre aceast fapt! Noi vom face tot ce ne stă în putere, pentru a instala un Pos-terminal “Moldova Agroindbank" acolo unde el lipseşte, astfel încît Dumneavoastră să aveţi posibilitatea să achitaţi cu cardul în condiţii de maximă siguranţă şi comoditate.

Scrieţi-ne un mesaj