Close
Investments
Capital market
Deposits
Clasic Clasic+
Capital market services
Capital market services
M@IB Online
InternetBanking MobileBanking eStatements ElectronicApplications MultifunctionTerminals
Debit cards

Debit cards

Cardurile cu cip - siguranta tranzactiilor!

  • Siguranta mult mai mare la efectuarea tranzactiilor! 

  • Asigurare garantata impotriva contrafacerii si utilizarii neautorizate a cardului!

  • Avantajele de care veti beneficia la folosirea unui card cu cip!
Pentru multiplele Dvs. necesitati, pentru a spori nivelul calitativ al serviciilor si produselor oferite si pentru excluderea posibilitatilor de frauda, Moldova-Agroindbank va ofera un instrument de plata care contine caracteristici de securitate performante-cardurile cu cip. Cardurile cu cip sunt carduri hibride, dotate atit cu microprocesor, cit si cu banda magnetica, cel mai important avantaj pe care il prezinta fiind gradul ridicat de securitate, care elimina posibilitatea de frauda. Toata informatia referitoare la posesorul cardului, contul acestuia, banca emitenta, si alt tip de informatie este criptata in microprocesor in conditii de maxima securitate.
Banca Comerciala “Moldova-Agroindbank” este certificata de catre doua sisteme internationale de plati concomitent – MasterCard si Visa – sa emita si sa accepte carduri cu cip.

Cardurile cu cip devin tot mai populare printre clientii bancii comerciale “Moldova-Agroindbank”. Popularitatea cardurilor cu cip este de inteles, dat fiind faptul ca ele contin caracteristici de securitate performante care ofera o mai mare siguranta impotriva copierii cardului si respectiv utilizarii neautorizate a lui. 

In plus cardurile cu cip ofera numeroase avantaje, cum ar fi: reducerea considerabila a fraudelor, tranzactii mult mai rapide la comercianti, eliminarea riscului de copiere si contrafacere a cardului, functionarea in anumite situatii independent de sistemele informatice si de comunicatii (off-line) in conditii de maxima securitate, produse potentiale auxiliare. 

Microprocesorul poate ingloba o gama larga de aplicatii suplimentare datorita capacitatii mare de memorie. Printre acestea s-ar putea enumera aplicatiile de loialitate sau de fidelizare a clientilor. Prin urmare, tehnologia cipului inseamna tranzactii mult mai sigure, derulate mai rapid si o gama larga de servicii suplimentare potentiale pe acelas card. 

Pot fi folosite cardurile cu cip la bancomatele si POS-terminalele bancii?

Da, toate cardurile cu cip emise de Moldova-Agroindbank pot fi folosite la bancomatele si POS-terminalele atit a bancii noastre cit si a celorlalte banci. Moldova-Agroindbank a finalizat cu succes modernizarea integrala a retelei de acceptare a cardurilor cu cip, care cuprinde toata reteaua de bancomate, POS-terminale de plata la comercianti, filialele si reprezentantele bancii.

Pot fi folosite cardurile cu cip peste hotare?

Cardurile cu cip pot fi utilizate si peste hotare. Deoarece peste hotare tehnologia cip este mult mai larg raspindita, utilizatorul unui astfel de card va fi recunoscut ca posesor al unui card sigur, beneficiind de respectul si de recunoasterea comerciantilor si personalului bancilor unde se va deservi.

Clientii pot beneficia de acest produs in toate filialele si reprezentantele bancii.

Cu cardurile cu cip de la Moldova-Agroindbank siguranta tranzactiilor dumneavoastra este garantata!

CERERE EMITERE CARD

CERERE REEMITERE CARD